Návrat
Vracím se znova k psaní bolesti
zažil jsem krásné chvíle a mnohé neřesti
vracím se znova k psaní mých přání
přeji si tvůj návrat, ukončit bolestné psaní
vrací se znova k myšlenky krvavé
bojím se že už srdce mé nevzplane
můj návrat ani já nečekal
bolest mě přemohla zůstal mi jenom žal
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: NováEli
Komentáře (1)
Komentujících (1)