Asi to trvá už dýl
Anotace: o potřebě vídat se s člověkem, kterého známe roky, ale nikdy si nepřiznáme, co k němu doopravdy cítíme...
Sbírka:
Naděje
Voníš mi
po kopretinách
a kdo ví čím ještě
voníš jako duha
co má příchuť deště
voníš jako to nejchutnější ovoce
z ciziny
asi to zní směšně
...
Voníš mi...
a já doufám
že ucítím to ještě
kopretiny, duhu...
a příchuť deště
a že ochutnám
to, co jsi mi skryl,
že dotknu se toho,
co jsi mi neodkryl
...
Asi mi chybíš
...
Asi to trvá už dýl
Přečteno 570x
Tipy 24
Poslední tipující: Zayo, René Vulkán, Marupiara, Holis, labuť, Kubino 2, Kapka, Zefi, Květka Š., pamp_elka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)