Jo..a říká se tomu hazard.
30.05.2010 21:54:00 | Chancer
:) a já tomu ne a nerozumim. :) hezká dívka se modlí v kostele za to, aby neměla hlad, ke kterému přišla tak, že odmítla nějakou základní životní hodnotu?...........;-) jestli ještě trošku vydrží o hladu, tak ji přejde ten chtíč; to je zase výhoda...
10.01.2010 11:43:00 | pamp_elka