Krátká zlobilka
Anotace: Zlobí vás děti ?
Krátká zlobilka
Když jdu v noci na záchod,
Běžím jako o závod.
Zakopnu o kostičky,
Naší nepořádné holčičky….
Hraje si a neuklízí,
Pod nohy se plete.
Hračky věčně rozházené,
Mezi mima kotě.
Odmlouvá to naše štístko,
Chová se jako velká paní,
Potom, když má bolístko,
Křičí : „ Mamíí “
Sluníčko naše,
Malá dáma !
Když si nehraje,
Zlobí jako vrána…
Přečteno 467x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bejbyyyy, zelená víla, Holis, Giginka, Kubino 2, hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)