Básníkova mršina
Rozechvělou špičkou pera
mi přejížděl
po nahém těle
a psal básně.
Způsobil rozkoš i bolest,
když přidělal si nožem
další čárku
na zeď.
Po nehybných žebrech
stekla krev
a pak líbal mě
už bez dechu.
Napříč pláčem
mě svlékl
jako desítky jiných,
které si skládal do veršů.
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)