Zrada nebo realita
Anotace: Co je to pravé přátelství? Dá se poznat nebo se člověk musí zklamat, aby pochopil, že každý není ten pravý přítel pro něho?
Někdy přátelství moc bolí,
v duši mé je slabinou,
když tě dobrý přítel skolí
slzy v očích spočinou.
Slova ostrá jsou jak nože,
lež je jako zrádný plaz,
popravčím je moje lože,
po těle cítím jen mráz.
Vzpomínky na ně jsou milé,
přátelé byli můj stín,
věřila jsem pošetile,
teď zůstal mi jenom splín.
Víra, láska, pocit štěstí,
zmizely i s nimi pryč,
a já k zámku od přátelství,
už nemůžu najít klíč.
Přečteno 550x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kokonut, divoska_jaja, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, trenérka, bobi bobie, zelená víla, doktor srdcí, Holis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)