Hidarino kuzuši
Hidarino kuzuši
uchopím tě za uši
mrsknu s tebou o tatami
přišlápnu tě patami.
Ovládnu tě hbitým chvatem
trochu vlastně tělem matem
síla není nezbytná
spíše rychlost tu být má.
Švih a cvik a rychlý kmit
každý může okusit.
Jen se neboj přijít k nám
oddát se těm zvláštním hrám.
No vlastně bojovému umění
každý z vás to ocení.
S Aikibudem dá se žít
najdeš ten svůj vnitřní klid.
Vyrovnanost, kmit i švih
splaskne ti tvůj pivní břich.
Za námi jen zavítej
v životě ti bude hej.
Přečteno 360x
Tipy 18
Poslední tipující: mkinka, strawbery, jita.1965, WAYWARD, toužím.jít.dál, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, hašlerka, Bíša, Churry, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)