Kaleidoskop
jeden pohled, okamžik
jedna chvilka, jeden čas,
a osudy se mění,
a my osudům napospas.
Jeden pohled, obrazce,
nepostřehnutelné v nás.
život, sen, skutečnost,
smyčka a provaz
Jeden pohled, a nic víc,
jak do kaleidoskopu,
tak i do srdce stačí,
abys pochopil, co se v něm zračí.
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, Bíša
Komentáře (0)