Ohnivý koně spí a přichází noc
rozžehněte zase jejich srdce
ať plamennou hřívu pročesává vítr
dejte mu tu moc
Ať vidím znovu tu jiskru v očích
V těch jejich
I v těch svých
Chci aby zase divoce tryskali po lukách
s vášní až ďábelskou
a démoni aby je sedlali
protože uvázaní svíjejí se v mukách
a spaluje je nemilosrdný oheň
Je ten jejich
A mě ten můj