Dopis
Anotace: prosba Lordu Byronovi
Ctěný pane
Já chtěla bych vás prosit
ač nehodna jsem toho,
zda věnoval by jste mi
jen trochu času svého.
Čtu vaše skvělé verše
půvabné a plné něhy,
jindy zas žalostné a drsné
jak řeky Styx jsou břehy,
já nadšena jsem vámi
pro vaše verše žiji,
mé srdce bije jen
pro vaší poezii.
Doufám proto,
že mou prosbu vyslyšíte,
a velmi brzy,
že mne navštívíte.
Přijďte prosím ke mně
v kteroukoliv dobu,
už teď vám velmi vděčná
za pomoc i radu.
S díky vaše ctitelka.
Přečteno 299x
Tipy 14
Poslední tipující: Pevya, Juraj Hrom, jedam, NikitaNikaT., susana načeva, Psavec, hašlerka, Jarka, Bíša, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)