Osudové náhody
* * *
Tak paní Náhoda stále tu vede
a v dálce na koni uhání splín.
Sníh pořád bezpečně sype se z nebe
a v duších hořící zůstatky vin
mají holt už stálý flek.
Líbl jsi mě a pak tiše
milióny jsi jich řek´
milióny různých klišé.
Bez kyslíku pod vodou
tykáme si s Náhodou
obě dvě ženského rodu
rozrážíme těžkou vodu.
(A pan Osud támhle v dálce
potěšeně mne si palce.
I ty hloupá,já jsem danný
strč si někam svoje plány...)
* * *
Přečteno 350x
Tipy 57
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sunny, Gabrielle, drsnosrstej kokršpaněl, divoska_jaja, PPetrushka, susana načeva, Špáďa, 6thSun, PANGÁSIUS, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)