kungfu netřeba, tohle byl spíš takovej duševní výlev. bál jsem se, napsal jsem jak se bojím... a už se nebojím :-)
23.01.2010 16:56:00 | humus
kungfu netřeba, tohle byl spíš takovej duševní výlev. bál jsem se, napsal jsem jak se bojím... a už se nebojím :-)
23.01.2010 16:56:00 | humus
;-/ jsem si před chvílí přečtla to s tou neutřenou prdelí, šla jsem se podívat na Tvoji další tvorbu, a tahle se mně zdá hodně dobrá.... ;-/ ti nebudu psát ať se nebojíš -- mám dojem, že na tohle je možná nejlepší začít chodit někam do kung-fu, aby JIM /komukoli/ v případě potřeby člověk mohl dát po čuni...
23.01.2010 16:36:00 | pamp_elka