Myšlenka zmatená
zvolna mě napadá
nebude jediná
bude jich moc...
proč jsem tak zoufalá
proč jsem tak zklamaná
když jsem moc dobře věděla
co to se mnou udělá
a stejně jsem podlehla
...
proč je tak těžké
připustit si..
zoufale držím
v dlaních hlavu
měl jsi tolik šancí
a přesto žádnou snahu
proč je to tak těžké
odpustit si...
...