Vzpomínky na Afriku...
Mozkové dráhy se mi zamotaly,
mysl letí kamsi do nikam,
sedám na střechu staré katedrály,
z reality opět večer unikám.
Do snů svoje touhy skládám,
představy se v mlze rozpouští,
ve verších své city střádám,
vítr odnáší je s pískem do pouští.
Posílám je zlatým dunám,
Nomádi je chytnou v oázách,
vdechnou lásku pěti strunám,
rozkvetou z nich kytky ve vázách.
V očích černých jako noc,
ukryté jsou všechny moje rýmy,
od štědrého dne do vánoc
rozplynou se, jako z ohňů dýmy.
Přečteno 397x
Tipy 45
Poslední tipující: Labanda, sinoraLee, kuskus pruhovaná, vodnař, s.e.n, WAYWARD, Holis, divoska_jaja, enigman, kroužek, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)