Prokletá?
Proč když tě vidím
mý básnický střevo
náhle oslepne
červenám se
stydím
A nenávidím klasiky
protože vedle nich jsem dřevo
Můj svět se otřese
proklínám Adama a fíky
a nestydatě obnažuju
svoje slova
oblažuju se
vzpomínkama na tebe
zas a znova
Dívám se do nebe
sním o prknech
jež znamenají svět
a toužím
svou lásku vykřičet
nahlas a skromně
po každém domě
Celá hořím
jako Hus po obhajobě
chci být socha kamená
- té nepodlamují se kolena
nebo být Johanka v hrobě
Tak proč tyhle pocity
snad Shakespeare mě proklel?
Nehynoucí láskou
mě svým perem propsal
/Kéž je ze mě popel/
..protože tys mě prostě dostal
Přečteno 434x
Tipy 17
Poslední tipující: Zefi, Ypsilone, Kapka, enigman, Bíša, Mbonita, hašlerka, Květka Š., labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)