Nebezpečná vůně
Říkal jsi mi - tak krásně voníš
Hlava a srdce - šafrán růže
ve vzácné skříňce z santálu
Tak jemný dotek tvojí kůže
Já – přestávám být sama sebou
Hlava a srdce parfému
okvětní lístky, ach můj Bože
Chci, bez ohledu na cenu
Říkal jsi mi - nic neslibuji
Má ústa dávno oněmělá
Pleť ve tmě svítí perla bílá
Květ noční otevřel se zcela
Přečteno 372x
Tipy 37
Poslední tipující: divoska_jaja, Agniezka, Tomáš Kallai z Hromova a Vlkova, stryc, ilona, jedam, zelená víla, Radek.oslov.Šafárik, susana načeva, René Vulkán, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)