Zakletí
Anotace: Jak osvobodiš vilu?
Jsi princezna, co žije v zajetí
Ani můj meč ho nedokáže roztít
Ani má láska ho nedokáže rozbořit
Oci Ti zaslepil
Lží, co ani po tisíci se v pravdu neobratí
A Ty jenom skláníš hlavu
Ústa Ti zalepil
Aby každý odpor byl marný
A on Tě měl navždy v jeho moci
Uši Ti zalepil
Aby pravda k Tobě nemohla
A Ty zůstala poblouzněna na vzdy
Podívej se ale kolem sebe
Rozetni sama Ten bludný kruh
Máš tu moc, věř si
Vim že to dokažeš
Budeš volná a máš křídla
Tak leť, ma vílo….leť
Přečteno 464x
Tipy 19
Poslední tipující: Kett, Koza, Holis, Pevya, Fighting Dreamer, Květka Š., labuť, Mbonita, Giginka, zelená víla, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)