Holčička, která ztratila iluze
Na lavičce v parku sedí
Usmívá se a přitom hledí
Na svět očima plnýma slz
Vzpurně hlavou pohodila
Panenku svou zahodila
Už na pohádky nevěří
Pomalu se znovu zvedá
Vlastní cestu při tom hledá
Kudy utéct z pekla pryč
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, malá slečna, Giginka, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)