Klíč do srdce..
Zkus najít klíč
ke své samotě,
klíč ze zlata,
z lásky předený..
odemkne klec
a tváře z alabastru
jsou šarlatově zbarveny.
Zkus najít klíč
k zahradě ráje,
klíč ze zlata,
z lásky předený..
Odemkne srdce
a pohled z oceli
pod tím klíčem taje.
"Štěstí si nekoupíš
za milion.."
i kdyby milion polibků.
Když polibek studí
tvé srdce jak led,
pak není v něm láska,
leč jed..
Když zapomeneš
na to, že láska
je polovinou tvého života,
vzpomeň, že štěstí
není jen sázka,
či vítězství Dona Quijota...
Přečteno 392x
Tipy 12
Poslední tipující: Elza511, sarycek, Dilla, Shnecek, ziriant, susana načeva, Mbonita, Agniezka, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)