V zrcadle
Z očí do očí,
koukám tu na bestii
Pohár nekonečnosti,
přetéká nenávistí
Svět je zrádný,
i tvá duše je zvrácená
Útěk jen vysněný,
klam a lež bláhová
Matka děvka,
otec vrah
Byl jsi jen kukla,
ted´ nastal tvůj čas
Tvá duše je žumpa,
další růže uvadla
Chut´ hříchu je tak sladká,
hledej dál noc je mladá
Baví mě tahle hra,
necítím svá muka
Cesta přesně vypálená,
vidět její konec láká
Ona se neusmála,
nebyla to žádná škoda
On neznal slovo láska,
pak přišla spása
Tvou tvář ukáže voda,
v zrcadle je pravda
Odplula dlouhá doba,
zbyla jen stařešina
Nedostaneš křídla,
svobodu motýla
Avšak přijde pomsta,
dunící lavina...
Přečteno 393x
Tipy 26
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Rootness, Házté, Holis, ilona, fuu, Markéta G., TetaKazi, pamp_elka, UCET KE ZRUSENI, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)