Smetí
Záblesky moderního světa
oslepují můj zrak
Nechci, nechci, pomozte mi
už je to holt tak....
Znásilněni společností,
rozkucháni konzumem
naše krev - jejich peníze,
zametají s mým rozumem
Žaludky pomalu bolestivě
Coca-Cola sžírá,
rozdrcen a pokořen
je ten, kdo se vzpírá.
Šablony na životy,
naprogramovaný děti
Nejsme na to připraveni
a to z nás dělá smetí.
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Isquieasuus
Komentáře (0)