výstižné... převážně ženy trpí syndromem čtení mezi řádky (občas sem jednou z nich)
28.01.2010 22:12:00 | angelicek
Bohužel jsem nenašel ani jeden rým...
A to je pro mě pseudobáseň, i když se to ostatním líbí...
Jen tak dál!
13.01.2010 21:16:00 | Corsica
Někdy jsou věci skutečně tak, jak vypadají... jen jsme už asi příliš nedůvěříví... možná by to chtělo pro změnu někomu věřit...
12.01.2010 01:43:00 | Fighting Dreamer