ještě jsou místa, kde lze dýchat z plných plic
Anotace: z toulky cestou domů ...
Zasněžená snová krajina
k toulkám,
ve „tmě“ velkoměsta,
jako stvořená.
…
Jsem pořád ve městě,
je tady tišeji a krásně,
všechny stromy mají
ze sněhu čepičky a třásně.
…
Přesto, že je po setmění
míjím cestou další lidi.
Ať jdou pěšky nebo běžky,
s koly, nebo věnčí se psy,
tady je všem sněžně hezky.
Přečteno 433x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, P.P.S., Íá, Bíša, isisleo, losscar, ziriant, Radek.oslov.Šafárik, Sleepwalker, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)