Mravenci pod kůží
antivir likviduje Trojského koně
v tvém PC, Že?
:)
12.01.2010 22:12:00 | Sleepwalker
jde to hluboko
až ke kosti
hosti ne vždy docení
hlavní chod či dezert
nejraději zadarmo
písně pějí
a nevědí že srdce není
jen pouhý sval
jde se dál
udělej stojku ať
ta jedna slza nateče zpět
možná naposled...
ST
12.01.2010 20:56:00 | Mbonita
Každý tvůj šuplík má něco do sebe. Hezky a od boku to pálíš, bez příkras a věrohodně.
12.01.2010 15:05:00 | Dota Slunská
Tož kurňa, kolik těch šuplíků ještě máš,
stále další a další otvíráš...se máš
ST
12.01.2010 11:33:00 | Kars