Anotace: ...
Jsi velká holka, ač někdy uvnitř malá, jako mnozí z nás... přesto jsi velká bojovnice, své cíle máš na dosah, budeš-li chtít... ale jak se praví "něco za něco"
14.01.2010 08:03:00 | NikitaNikaT.
Tak nevím, jak to myslíš, velká holka, která rozbíjí auta? To spíš vypadá na nevybouřené mládí nebo velkou ...! ;-)
12.01.2010 14:16:00 | Zasr. romantik