Anotace: ...
Ať je auto třebas na tisíce kousků, důležité je, že jsi vyvázla bez větších zranění... já vím, že rozbitou duši, hned tak nikdo nespraví... ale uvidíš, že jednou se to někomu podaří.
14.01.2010 08:01:00 | NikitaNikaT.
Taky jsem jezdila Astrou, ale na střeše jsem skončila s fiátkem (vozítko na hadry, boule na čele a utržený knoflík)... Asi malé varováníní "shora"...
13.01.2010 10:23:00 | TetaKazi