I scream your name
M – se choulí v černém hrobě
I – už neví co je v tobě
C – si plete oprátku
H – má jméno na drátku
A – je bohem slunečním
E – v závoji smutečním
L – to všechno ukončuje
I – jen za ním tiše pluje
!!!
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Denael, Akura, Kristýnka15
Komentáře (2)
Komentujících (2)