stanice v cíli Smrt
přemýšlím a rozhoduji se
jak bych se rozhodnout měl
čím budu
mezi kým a
kým třeba i s kým
shniju
možností je spousty
stačí si jen vybrat
jak je to snadné
zvolit si kolej
svou
prohnilou
rozhodnout bych se měl
abych mohl vystartovat
k cíli stanice Smrt
kde jednou za čas
odpadnu jako listí ze
stromů
Komentáře (1)
Komentujících (1)