Nesnaž se mě změnit
Anotace: Taky vás pořád někdo kritizuje?
Neustále na mě kritizuješ
Věci pro mě vlastní.
Říkáš, že se mám změnit.
Říkáš mi, jak mám žít.
Ale napadlo tě vůbec někdy,
Že potom už to nebudu já?
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, susana načeva, WAYWARD
Komentáře (0)