Jen trochu jiná

Jen trochu jiná

Anotace: o lidech co jsou obětmi pomluv jen kvůli maličkostem od kterých se od ostatních odlišují

Bez úsměvu,bez záře,
není vidět do tváře.
Černé vlasy,bílá pleť,
neodváží se pohledět.

Víte já jsem trochu jiná,
to označili slovem divná.
Mou osobu ale neznají,
přesto narážky netají.
Pořád slyším jejich hlasy,
Bojí se mě?Možná..,asi.

Jedno slovo a bodne jeden šíp,
když jsem sama je mi líp.
Jedno slovo a bodne jeden nůž,
nechci být tu déle už.
Autor Hachi, 12.01.2010
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: OBublinka, Kapka, WAYWARD, Nomad
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když změníš něco jinak a jim to nevyhovuje už tě odsuzují

13.01.2010 07:01:00 | Hachi

...odlišují se jen lidé,kteří rozlišují

12.01.2010 21:38:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí