Každodenní sračka
Nepříjemné probuzení ranní
když tě vzbudí náhlé sraní
k hajzlu rychle utíkáš
cos to sežral naříkáš
vytlačil bys duši z těla
by sračka rychle vyletěla
rudý v xichtu jako prase
-nesnesitelné píchání v pase-
A už je to venku,
večer hurá zase do šenku
pívek sedm, rumíčků pět
na krásnější svět
Jak vepř navštívit pelech
zase zcela plech
Další rychlé probuzení
čistouňké mísy hnědé obhození
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, susana načeva, PANGÁSIUS, 4LJFilip
Komentáře (0)