NE...
Anotace: Po delší odmlce přicházím s jednohubkou.
Ve střípku čehosi
co snad
bylo kdysi krásou
již bez špetky emocí
hledám
význam slov
…co nechutně prázdná jsou
A na zdi
starého pokoje
zjizvený obraz visí
kdo, že je autorem?
Život,
ten ubohý malíř
bez nadání
pojďte a kupte si
obraz
… co není na dívání
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: Zbyněk.2, Acheiron, Churry, Mbonita, Jana M., Kapka
Komentáře (0)