Jsi
Jsi jako virus co napadl má srdce
A neexistuje proti němu aktualizace
Jsi pandemie lásky
Co změnila se v nenávist
Jsi ta vedle které bych chtěl sedět
Jsi ta kterou bych chtěl v náruči držet
Jsi ta jejíž rty bych chtěl líbat
Jsi ta které bych se chtěl do očí dívat
Jsi ta jejíž dlaň bych s láskou držel
Jsi ta vedle které bych rád usínal
Je to hrozný stav
Když někoho máš rád
A nemůžeš s ním být
Je to hrozný stav
Když někoho máš rád
A nemůžeš ho mít
Je to hrozný stav
Když někoho máš rád
A maximálně o něm můžeš snít
Je to hrozný stav
Když někoho máš rád
A musíš se ho vzdát
Je to hrozně špatné
Se na první pohled zamilovat
Ale ještě horší je
Když cit není opětován
Přečteno 347x
Tipy 13
Poslední tipující: PPetrushka, čipetka, Cassée Moteur, jakubisko, ewon, Slup, jita.1965
Komentáře (4)
Komentujících (4)