Deset minut hrůzy
Anotace: I nepovedená zkouška z ekonomie může být inspirací...
Kouká na mě ironicky,
pravda - jde z ní trochu strach.
Zakráká-li jako vždycky,
slyší to i vzadu Lach.
"Práci měl jsi špatně, hochu,
popiš firmu, vytvoř graf."
(zatím vede jenom trochu
- 4:0, dobrý stav)
Dvoutýdenní repo čeho?
Hážu pojmy už jen tak.
Ubylo by silně nehod
kdybych v saku nosil prak.
Cení na mě ostré zuby,
vnucuje mi jakous knížku,
varlata mi strachem (čuby)
lezou zpátky do podbřišku.
Odevzdaně zlézám schody,
ven z té jámy lvové!
Příště místo ústní vody
přinesu si love.
Lednový vítr ofouk mi papulu,
je to jak vyskočit z hromady hoven,
třeba si naflákám dalších pět titulů,
hrábne mi v bedně
a budu jí roven...
Přečteno 470x
Tipy 9
Poslední tipující: carodejka, Maranatha, lexus, ilona, Rootness, Lady Celebrian, Bíša, ziriant
Komentáře (4)
Komentujících (4)