Anděl
Anotace: posílám "nahoru" a taky všem, co se nebojí Anděla v sobě živit..děkuji
Jsem anděl, co přilétl na svět,
hledat lidi, které život trápí.
Jsem anděl, co odlétl nazpět,
s těmi, co už nic neztratí.
Jsem anděl pro lidi,
nikdo mě nevidí.
Jen ten, kdo slyšet chce
překoná zábrany,
neskončí na skládce,
dočká se záchrany.
Jsem anděl, hodím rád
vestu, v záchranném kolu,
jen jednou jedinkrát
můžu navigovat.
A pak už musíš sám,
doplavat
k přístavu svého molu.
Jsem anděl, co mívá slabosti,
pomáhám k lidské radosti.
Polykám vaše starosti.
Nediv se Pane,
že mě to drtí,
že bývám vyčerpán k smrti.
Jsem anděl, co hřeje ho a září,
když vyhrabe se duše ze dna.
Jen ta co přetrvá,
zmoudří a vyzraje,
mnohé sic ztratila,
pro nové dál žije.
To je můj úděl,
úděl anděla,
aby boj sváděl
moudrostí, bez děla.
A proto mlád jsem,
s vědomím starce.
Přečteno 475x
Tipy 38
Poslední tipující: vodnař, kuskus pruhovaná, Divoženka1, j.c., Radek.oslov.Šafárik, jedam, Bean, enigman, Bíša, Holis, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)