... řekl jsem si ... že nemá cenu zabývat se věcmi ... které neovlivním ... takže ... adios! ...
19.10.2014 20:19:46 | JardaCH
Pro mne je to působivé, dobře podané, skorem až dojemné, pač když si vybavím některé životní situace, ne svých, ale druhých, příběhy, které znám... slza by skanula. Ode mne máš ST! pač pro mne, ač možno trochu smutné, přesto to bylo fajn pozastavení.
20.01.2010 10:51:00 | NikitaNikaT.
začátek mi připomíná trochu Kvílení...a to se mi líbí, tedy nejen to(:
14.01.2010 17:06:00 | Lacosta1