Anotace: ...jen taková blbost...samozřejmě hluboce hlubokomyslná...;) A ve finále trochu variace na Morgensterna. To jsem zěvdavá, jestli na ní někdo něco řeknete...
A ona
šla a
šla a
šla a
zakopla!
Spadla,
vstala.
A zase šla
a šla
a půjde jako prokleta,
takhle třeba do Světa...
...