Anotace: o tom jak se rozum nedohodne se srdcem, ale stejně si to rozhodnu podle svýho :)
Sbírka: Naděje
Tady je moje tajemství. Je jednoduché. Správně vidíme jedině srdcem; to nejdůležitější je očím neviditelné.
Malý princ, Antoine de Saint-Exupéry
14.01.2010 13:40:00 | Romana Šamanka Ladyloba