Krev v revolučních ulicích
Anotace: www.vidarholen.net/contents/junk/files/Death_of_Marat_by_David.jpg
Slyšte lidé
revoluce se probouzí
spojme své meče
do bitvy poslední
proti královské koruně
ať ochutnají
naše meče
pryč s tyranem
ať zemře na gilotině
nic jiného si nezaslouží
shromáždění chudých a trpících
ruce se zvedají
hlásíme se
pro smrt panovníka
romantika zemřela
nedůvěra mezi lidmi
revoluce žije
ať žije republika
krev v bahně
Francouzská vlajka
plná slz
z diktatury
rodí se svoboda
ve smrti
na gilotině
v ulicích
idea vzniká
náboženství svobody
když umírají lidé…
nebo je to všechno
jen lež?
Přečteno 286x
Tipy 31
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Markéta Hl., Stoneman, Cassée Moteur, padající do neznáma, Holis, Laivindia, *whatsoever*, enigman, Bíša, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)