Anotace: ...
Možná že dá se klamat tělem
slovy
možná i dlouhé nohy lež taky může mít
intriky zapletou se
a pak - kdo ví
jestli může čest faleš polapit
27.01.2010 20:52:00 | Elisha
Líbí se mi tvé dílko. A je i poučné.
Není každý upřimný-tváří se jako přítel a pak tě pomlouvá, když se mu svěříš.
Ale je pravda, že pak už tě ztratí,raděj se mu vyhneš.
21.01.2010 05:12:00 | s.e.n
naoko Tebe zjav blízky,
nežný, mierny a plný pretvárky,
v núdzi nezaprie svoj charakter slizký,
sám šliapne na mínu, neskoré budú zimomriavky.
14.01.2010 16:34:00 | ROMAN LOHNERT
st
14.01.2010 16:34:00 | ROMAN LOHNERT
Početla jsem si, připomnělo mi to jednoho člověka, na kterého moc vzpomínat nechci, ale to není chyba Tvé básně..Ta je napsaná bez chybně :)
A díky za vysvětlivku :)
14.01.2010 15:19:00 | Hazentla