PRACH
Jsou cesty, stezky, pěšiny
co vybarví sny poutníkům
ti noříc nohy do hlíny
přesto šlapou své unikum
A mnohdy směry ztrácejí
ti unavení tuláci
mošny vždy plné trofejí
z těch cest, z kterých se nevrací
Maj' vrásky plné příběhů
a pár zářezů na holích
co nachytali ze břehů
a nasbírali po polích
Do ošuntělých kabátů
sbírají světa ostudu
a mnoho váží karátů
pastýři vlastních osudů...
Přečteno 433x
Tipy 11
Poslední tipující: gallatea, Dota Slunská, Zorenka Ježková, ziriant, Psavec, Pevya, Bíša, labuť, malá slečna
Komentáře (0)