zabil mě anděl
Anotace: protože nebe padalo
jsem afrika
ty amerika
dřív byly u sebe
pangea je minulost
bylo to věčnost
zdálo se to jako chvíle
odleť pryč vrahu
noční motýle
nesnáším tě!
nesnáším a chci žít
halucinace, kazisvěte
miluju tě a chci zemřít
dveře se zavírají
nebe padá
motýli křídly zamávají
nazapomeň si klobouk
nebe spadlo
přistál mi na hlavě anděl
máš cos chtěl
prý že vnitřní krvácení
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael, susana načeva, Bůchví...
Komentáře (2)
Komentujících (2)