Náhoda ťa povedie správnym smerom
Anotace: O tom ako môžete odbočiť z cesty , ktorou idete a nájdete šťastie a odpovede.Prvá časť.
Sbírka:
Pod vodou
Už si po mňa prišli, nadišiel môj čas.
Spomínam, bežal som tade, keď niekto zastavil ma a povedal : "Pane!"
Požiadal ma len o jedno, nech mu poviem správny smer.
"Nesprávnu chvíľu vybral si si chlapče" a on na to : "Buďme fér."
"Ak mi veríš tak mi ver, poď! ukážem ti správny smer."
Komentáře (0)