Poslední
Anotace: Sinuhet - ten, jenž jest osamělý
Těžká práce hrobníkova,
když květy v urně mrtvé chová.
Na jejich listech mrtvé mouchy sedí,
Na suché květy mrtvé duše hledí.
Těžké hrobníkovo povolání,
Když smrt přichází bez pozvání.
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: Pelican, Ariella13, zelená víla, Kubino 2
Komentáře (3)
Komentujících (3)