Zatracená Duše
Jel jsem takhle jednou do Brna
se svojí duší.
Vykládala mi nesmysly o životě a já poslouchal,
tak jak se sluší.
Ale už jsem to nemohl vydržet...
U kraje jsem zastavil a otevřel dveře:
"Táhni ty zmije jedovatá!"
Překvapená vystoupila a jen utrousila:
"Vždyť jsem jen tvoje..."
U kraje silnice seděla a plakala.
A já jel dál.
Snad byl jsem příliš tvrdý, jenže je pozdě...
trochu jsem lhal.
Od té doby jsem jí nespatřil,
snad někde v lesích bloudí,
snad někde našla útočiště,
nebo chcípla ...
Je mi to jedno!
Přečteno 386x
Tipy 9
Poslední tipující: fuu, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Kapka, j.c., Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)