dítě,žena/žena,dítě
Anotace: jediné co k tomu můžu říct je rada: varujte se ženatých mužů (dost to bolí)
dítě, žena, dítě, žena
tím vědomím jsem postižena
dnes víc
než jindy bývám
*a zas znova*
žena, dítě, žena , dítě
zkus být chvíli na mém místě
když ty necítíš nic
já v bolesti se zmítám
*němě kříčím a ty mě neslyšíš*
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
Komentáře (0)