Ozvěna
Zvláštní výraz v očích tvých
zkoumavě se
díváš
prohlubina
v nich
se otvírá
nedůvěřujeme tomu
co vidíme
musíme tomu
co cítíme
chceme
nad soustem
ty mně
já jemu
Ozvěna
bloudí po střechách
města
protikladem zlomu
a někde tam
klesla
v příměří
lidského bolu
Zvláštní výraz v očích tvých
nevěříš zlomu
nadějí máš
tisíce
poutavě jsi v
karambolu
majíce
kousek
bolu
...strašně opuštěný...
Ještě to bolí?
Aby ne
a stále jsme
spolu
nikdo nedokáže říci
kde jeho vliv
končí
kde kopeme
v nulu
...
žasneme tou myšlenkou
na minulost
mateme nejistou
...
pojď
žasnout
nad
neskutečností
nelidskou
v bolu
...
Zvláštní výraz v očích tvých
dojímavá lekce
odvahy
pod záštitou
vyrovnanou...
udeřte ho silněji
tam pod rameny
ještě o kousek
níž
To je součást
kultury
...
Zvláštní výraz v očích tvých
když usadíš se mi
u nohy
...
potichu přemýšlíš
zda
dostaneš se
mezi
anděly
Přečteno 390x
Tipy 51
Poslední tipující: Danger, PacificTrans, PIPSQUEAK, Dota Slunská, strawbery, a_tao, Zasr. romantik, PANGÁSIUS, Holis, Elisha, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)