Zítřek včerejškem
Vody proudem
spláchnu špínu,
stejným tokem
svoji vinu
a myšlenku na tebe,
vyčistím si své nebe...
Mít zas prázdno v hlavě
a nemyslet na sny,
všechno zvládat hravě,
dočekat se vesny...
Těšit se z každého dne,
kde radostný smích vládne,
kde rozumí každý všem
a spokojí se s obyčejným dnem...
Každý nový den
má být pro mě nečekanou novinkou...
Však bez tebe, jen
stane se smutnou vzpomínkou...
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Mraveneček, Kapka
Komentáře (0)