Anotace: zvláštně sehrané jsou naše světy
Znám dva a denně za ně děkuji xD. Jsou mými pilíři, mým světlem, částí mé duše....A tobě děkuji za tvou báseň. A i za ty ostatní. Jsou úžasné.
19.01.2010 09:42:00 | Akura
tyjo ani nevíš jak takovýhle slova potěší...psala jsem to skvělýmu kamarádovi... jestli ty zná dva takový jako je on...pak bud vděčná...
18.01.2010 23:32:00 | urcite.me.neznas
Napsala jsi báseň pro mne a mé dva přátele. Takovou, jakou já jsem nezvládla. Díky ti, žes dokázala vyjádřit přátelství.
18.01.2010 22:23:00 | Akura