A ty to víš
Anotace: :) máš rozhled....
Sbírka:
Naděje
Mám tě tak blízko
téměř na dosah
a přece mi unikáš
a protékáš
mezi prsty
cítím se bezmocně
když stojím na rozcestí
a přemýšlím
kam se dát
která cesta je ta nejlepší?
..
A ty to víš
a vždycky jsi to věděl
...
Přečteno 449x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Květka Š., Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)